Saturday, 15 June 2013

This 2013

Assalamualaikum Blog !
Oke dah tahun 2013 dan aku update blog untuk pertama kalinya tahun ni.
Terok btoy perangai. Yela.. mana taknya, Lupa diri ada blog.
Tapi malaih nak update. Bukan apa maybe bz sangat kot. #BZ la sangat kan.
haha. Taun ni aku stay kat perlis disebabkan Praktikal . 5 bulan Woo !
Masa tu agak panjang la. Tapi bila dah hari-2 p sana dah naik lali dah kot,
Nama syarikat tu HDL MANAGEMENT CONSULATANCY.
Kat situ aku praktikal dengan kawan-2 kelas aku ja. Aty dan Alam. Ada Geng !
Ada kakak kat tempat praktikal 2 Orang. Depa Ok ! Sporting, Best. Sorang panggil Kak Lin,
sorang lagi Kak Pinat. Dua-2 baik.. Depa la dok urus. Kalau tak tau apa-2 cuma rujuk depa.
Depa dah expert memandangkan Lama disitu !.
Sekarang dah abeh then tunggu masa ja nak Balik Poli lusa harinya . Sobs SObs. walaupun dok rumah sampai brapa bulan tak puas lagi.
Tak pa lagi setaun ja pown dok kat poli tu. Tak lama dah. BTW ! Yuran poli sem ni naik !! maw tak maw kena bayaq laa. haha.. Bersyukur dengan apa yang ada. kan-3. Dari orang yang tak berpeluang untuk belajaq !

Tahun 2013 ni jugak aku dapat anak nakan baru yang ke-2.
Hehe, anak kakak ngn abg aku :D.
Lahir kat Hospital Kangar, Perlis pada 3/4/2013
Alhamdulillah. Selamat dilahirkan.
Nama dia. Nur Aaira Safia <3. Comel kan nama tu.
Meh kita tengokk muka dia pulak.


Taraa ! Ni la gambaq budak ni..
Skang dya dah 2 bulan dah pown,
Alhamdulillah, Besaq dah budak ni.
Sayangg budak ni.. Hehe.
Sayang anak nakan macik nih <3














Thursday, 20 September 2012

Cinta PUZZLE


Assalamualaikum my LOVELY BLOGGER . siriesly aku bz sesangattt sekarang ni dengan macam-2 laa..
kelas, kuiz, test, presentation. Then aku sampai tak sempat pown nak jenguk-2 blog ni
melainkan FB ngn TWITTER aku ja.
Ehee, tu mukadimah untuk blog nih. Lek luu.. tgok tajuk ngn apa yang aku tulis mmg xda kena mengena kan..

Oke, sebenaq nya aku pown xtau napa tiba-2 tajuk tu main kt kepala aku. tajuk agak *GEDIKSS.
nak cakap pengalaman aku dak, nak cakap aku tengah lalui.. arr, arr.. tidakk jugak. Hehe..
Tak pa, cita ni Cuma dongeng  belaka..
tapi pecaya atau tak, benda ni mesti jadi dalam dunia reality.
( AKU TULIS BLOG SAMBIL LAYAN LAGU *HANYA INGIN KAU TAHU. LAJU JA IDEA MAI, MACAM DOK KUTIP BAK BUAH RAMBUTAN JATUH)
haha, yeahh ! aku da bengong seketika..

Apa tu CINTA PUZZLE ? hah. Aku main bedai ja.. stiap orangg mesti ada pendapat sndri kan.
macam tu jugak aku..
apa yang aku tgok skangg ni kan. Dunia reality dah drama, btoi dak? Btoi dak ?
of cos la btoi kan..
bagi aku cinta puzzle ni COMPLICATED !!!
sebab apa? Cuba hampa-2 beli satu puzzle then selesaikan..
bolehh ka susun-2 then tros jumpa?? Oke kalau ada tu pown nasib laa kan..
macam tu jugak manusia dan puzzle nya.

Contoh situasi cinta puzzle :
sebenaqnyaa akan jadi banykk watak yang muncul tanpa disanggkan.
ehemm. 
Berdasarkan apa yang aku taw la kann.. berdasarkan hentaman akuu.. HAHA !
si  A berkapel ngn si B. Then depa ni sepanjangg berkapel takda la masalah melainkan gaduh skit-2 ja.. mestila dengan harapanyaa akan sampai bila-2, xtau la yang main-2 tu cam mana..
okehh-2, lepas tu kan mesti msing-2 nk happy ending..
haa.. dalam beberapa tahun. Muncul la watak ketiga dalam depa-2 yg kapel nihh.
watak ketiga si C. Yang si C ni dok berharap kt A plakk.. suka kat A. Si C ni mstilaa klo suka mmg gila-2 la kot.. dalam masa yang sama si B ni simpan niat yang tinggi dengan si A.
okee.. nak lg? Tiba-2 ada watak ke empat. Si D.. si D ni sukaa si C. Tapi C suka x lbeh pada seorang kwan baik.. si D plak xtau yang si C suka pada A.
WEH, MSTI PENING KAN BACA CITA NIH, AKU MAIN BEDAI JA LAA.. HAHA.
sory-2 selingan plakk..
ahaa.. sekarangg nmpk x apa yang puzzlenya sekarang??
Semuaa berpuzzle..

si A,B,C,D atau mungkin ada watak lain sebenaqnyaa xtau sapa jodoh depaa..
depa hanya mmpu suka dan suka tu ada lah perasaan yang tak boleh dipaksa pown.
dan x boleh DIHALANG !.. kalau haling jugak ?
akibat dya dekat orang yang ada perasaan tu lahh !
betoi? Mmg x smua orangg mcm tu,, tapi ada sesetengah ja..
Dan apa yang ada pada depa-2 nih hanya HARAPAN jala..
yang tak pastii lagi mcm mana jadinyaa.. huhu..
Apa yang perlu depa-2 yang terlibat ngn PUZZLE ni ialahh
menunggu-NYA untuk menyelesaikan nyaa.. dengan.. PERCAYA pada-NYA.
insyaallah. Semua yang Dirancang adalah yang terbaik.

CONCLUSION UTK EKSPERIMEN HARI NIHH !
* semua MESTI PECAYA pada JODOH ALLAH.

THE END...

Friday, 24 August 2012

sedih + chill + cool + selamat hari raya aidilfirti_2012.. :D

Assalamualaikum blOg dan awak,awak,awak... pembaca blOg skali laa.. (ada ka ?)
haha.. kalau ada dialu-alukan :D
entry kali ni.. raya, raya, raya..
al maklomla, sblom ni raya x kenai g ngn blog nih..
cewahh.. nk post pasai raya la plak taun 2012 ni.. tapi ada +++ tu an..
tgok la kisahh nii..

ar, raya kali nih agak sdeyy sikit kott..
sebab?? ahaa. sebab aku kurangg sikit nk wat keja2 umah ngn tolong mak.
ada laa satu kess, dalam seminggu sbelom raya la..
masa tu nak p bukak posa dengan aty ( kawan aku lah )
hehe... tempat kt giant.
dalam pukul 6.30 laa kami kuaq dari rumah..
okee.. dalam perjalanan tu laa..
tiba2 sampai kt satu tempat, moto termsok tebingg,,
pastu x dapat dikawal, t'seret kt batas.. perghh..
rasa-2nya apa?? EXCIDENT laaa !!
wahh, tekejut sat aku.. x sangka btoi.. macam mimpi..
tapi bgon2, sakitt.. huihh, bukan mimpi.. btoi2 laaa ..
kawan aku aty pown t'seret sekali..
luka dyaa, dekat mukaa, tpi mulut, tgn, kaki semua ckup laa serba serbi..
aku plak??
jom tgok laa.. aku punya luka sikit jaa.. hehe
                                           oke nih slah satu tempat luka aku..
                                           ada lagi, tangan kanan, siku, kaki, lutut, sikit2 dya kena..

dalam sikit2 tu pown, susah jugak nk wat apa2 pown dalam msa bpa ari..
seksa-2.
seb baikk kami x cedera trok, ptah kaki kaa.. kalau x abes-2.. huhu..
malam kedua aku kt umah sewa, abg aku mai amik.
hehe, yeahhh.. cuti awai pada orangg, tapi cuti-2 pown sakit watpaa..

oke,oke,oke..
dh abes pasai tu. meh msok raya !!
raya taun nih, aku x dan buat bnyk kuih pown
*macam la sebelom ni bnyk aku buat kann..
saja ja eksyen.. tapi raya kali nih aku dan buat cornflkes jaa..
tu pown lembab kot.. dri pkul 12 smpai 6 ptg.. giloo..
tangan kan OKU sat.. haha..
lpas tu buat kek sebiji ja..
malaihh laa nk putaq2, skit tgn.. xleh membasuh plak tu..
apa lagi.. adik aku la mangsanyaa.. huhuu..
kisahh baju raya pulakk !
haaa.. supriseddddddddd..
baju raya aku taun ni kan.. aku tak penah lagi r pakai kaler ni..
taun ni ja gila sikit.. haha.. jom tgokk ..

                                     
 hahaha, ni la baju raya aku.. disinari perghh cahaya,,
 tapi an, bukan kuninggg, coklat cayaq.. haha,,
 puas betengkaq ngn kwan aku pasai kaler..
 apa-2 jala. aku x kesah..
masa ni kt depan tv sedang berfb laa..
dan lagi kannn...

pastuu, ada plakk raya kedua aku..
baju lain jugakkk.. masa raya kedua p umah tok aku.. raya ngn adik bradik kt sana..
malaih nk cita panjang.. tgok gmbaq ja nahh..



ckup la kan dua..
x boleh bnyk3.. hahaha..
raya petama, kedua, ktiga dan keempat aku memannggg sibok..
kalau aku x sibok
aku menyibok , HAHA .. oke.
cukup laa takat ni..
mati idea aku,,
babai.. :D



Sunday, 5 August 2012

Kisah kawan saya~

Assalamualaikum blogger . !
dah pertengahan puasa pown,
aku x balik umah lagi taw setakat nihh.. hehe..
nak pecahkan rekod kononn, yelaa sebab sebelum ni.. mksud aku sem2 lepas laa..
pntangg cuti.. kalau boleh satu hari pown aku balik..
opss.. ! terpanjang lak mukadimah aku malam nihh..
ini kisah kawan saya lah! cuma nk ceritakan balik jaa..
berminat bca laa.. x minatt.. ok stopp.. hit the red X . hehee.
oke laa..
jomm tengokk !

" Allah jadikan kita sekeping hati, mengapa Allah tak jadikan ia sebentuk hati ??
ini kerana Allah memberikan kita pilihan dalam mencari sekeping hati lagi untuk bercantum & menjadi LOVE"

let's move to the true story..

Ada dua orang kawan, lelaki dan perempuan..
aku namakan si lelaki ni.. "A" dan perempuan "B".
pada permulaannya A dan B hanya lah kawan biasa, kwan gelak, kawan suka, kwan duka.. kawan dalam segala hal, tidak terlintas sedikit pown dalam hati masing-2 untuk jadi sepasang kekasih..
mereka saling mengenali antara satu sama lain.. dan akhirnya mereka BERSAHABAT..
lama kelamaan, sahabat ini semakin akrab, berkongsi kisah.. ceritaa.. dan akhirnyaa A mula tertarik pada B kerana keperibadiaannya, tapi bukan kerana nafsu, harta atau lain-2.
si A hari-2 cuba memikat hati B, tapi malangnyaa A sudah mmpunyai kekasih, A seorang yang setia,
dan tak pernah curang..

A mula menjauhkan diri dari B, tapi A tetap tak berdaya, tetap tak boleh, kerana A dapat rasakan sekeping HATI yang si A cari ni adalah HATI si B.
satu hari, A bertanya kepada B "apakah perkara yang membuatkan B bahagia, A menjawab seseorang yang bernama *kekasihnya.
A menangis bila mendengar apa yang dikatakan B..
sejak kejadian itu, A dah tau yang dya tak dapat bahagiakan B,
A seperti mahu mmbunuh diri, tapi A berfikir, kalau dya bunuh diri bermaksud A kalah kepada *kekasih B
& A pulaa tidak tau sama ada B ada perasaan terhadapnyaa atau pun tidakk,
hari ke hari,, A cuba menambat hari B, tapi B tetap stiaa..
A brfkir lagi.. sama ada nak lihat B bahagia atau menangis..
tiba A teringat bahawa kebahagiaan B tu datangg dari keksihnya dan bukan dari A..
A mula sedar, kebahagiaan A adalah kebahagiaan B, kehidupan A adalah kehidupan B.
cinta tak dapat dipaksa.. A sanggup dirinya merana daripada melihat B merana ..
A korbankan perasaannya untuk B dan kekasihnya walaupun hati B amat sayangkan A..
segala apa yang diperkatakan ialah perasaan A kepada B iaitu A sangat sayang, suka, cinta kepada B..
tapi A tau, 3 perkara tu tak dapat bawa bahagia kepada B.
jadi.. A memilih untuk korbankan perasaannya untuk B.
A tak kisah kalau hatinya merana asalkan B bahagia..
"A menyatakan bahawa dia sbenarnya jatuh hati kepada B"

HOHOHO !
panjang tak cita aku tuhh?
itu kisah kawan saya Oke..
kalau bosan sory laa.. aku bukan penuliss NOVEL pown..
lagi pown ni kisah benar laa.. hehe..

pengajaran??
just one sentence to say
*jodoh, pertemuan, ajal, & maut semuanya di tangan tuhan.. jangan berhenti DOA untuk dapatkan apa yang kita nak.. insyaallah.. ALLAH bersama kita..

_TAMAT_

Saturday, 21 July 2012

Salam Ramadhan :D

Assalamuaalaikum BLOG !
sedaq tak sedaq dah msok ramadhan pown , heheee..
Alhamdulillah aku berkesemapatan lagi smbut puasa taun ni..
tapi, x smbut ngn family laa. sambut dengan kawan-II kat umah sewa,
umah sewaa baru nii.. hahaha.. bestt jugakk..

sehari sebelom puasa tu kan, p giant dulu ngn dengan, mayra, umi, aty, tehah, n dengan 2 org laki kwan atyy *a.k.a ehemm3.. hehe..
al maklomlaa, nk puasa dah, kami nk p la makan kt giant sebab nnt kena sekat sebulan mkn (ok wktu siang)
haha.. haa.. aku x mention nama una kan? housemate aku, dya x ikot laa sebab balikk umahh sambut puasa ngn family dya,, best laa..
oke2.. berbalik cita tadi.. mula-II tu smpai giant tuu, makan dlu lahh !
makan-III sembang-II , cerita-II sampai laa keyangg..
oke pastu nk p mana??.. alaa, ternmpk KAROKE plakk.. hehe..
jom3.. lets go.. p karoke sebab pa? oke.. bulan puasa x boleh p dahh, sebulann woo..
kami pown nyanyi laa.. mcam2 lagu laa. sdeh ada, rock ada lawak pown ada,,
dalam sejam laa ..

okee dahh.. pas tu kuaq karoke tu, aku n along ( umi ) dengan confidennya melangkah msok BOWLING plak.. hahaa..
yelaa.. lepaskan tension kot nak baling2 sesuatuu.. haha itu jaa yang adaa..
oke. kami 4 orang ja main, aku, umi, mayra n sorang lagi kawan kepada aty.. tehah, aty n ehem ( H bukan nama sebebaq p jalan-II )
sorangg satu game jaa.. tu pown lamaa...
haha.. macam2 gaya adaa klo tgok mmg lawakk..
aku ni fist time baling dah msok longkangg.. mak ai.. memang lain laa dari tmpt aku..
kawan aku plakk si mayra tu jari lekattt dalam bola bolingg,, hahahahaha ! lawakk btoi..
smpai dya wat balingan buat mcm budak tadikaa tapi STRIKE ! semuaa orang gelak laa..
alongg plakk sama laa.. bliingg msok longkangg laa.. spare laa.. mcam2 karenahh..
yang sorang lagi tu cakap mula-II "x reti main", sekali dya balingg. wooaaaa.. terer gak r..
akhirnyaa abess gakk main bowling tu...

jom ke giant plakk.. beli baranngg,, borongg sakan laaa..
full kot ssatu troli tuu.. semuaa ambik bnyk2.. senangg utk sebulann.. hahaa
jimatt2.. tu yang pentingg, HAHA!
dahh beli semuaa setell..
dalamm 7.30 balik laaa.. senjaa dahh.. huhuu.. kalut-II laa.. nak TARAWIH katakan hari petamaa..
bolehh laa.. orang laki ramai, pompuan 2 baris jee.
tapi hari petama jelaa kott..

>>>> Oke, sahur hari petama aku x tdOq sebab esok tu cutii...
nak msakkan bhun gorengg n sambal sotongg..
on9-II, nyanyi-II smpai laa pkul 3, mulakan operasi masakk.. hehe..
sahur bersama-sama.. bestt.
oke lahhh.. itu laa ramadhan pertama utk entry kali nihh..
nnty ada lgi taww.. sbenaqnya ada gmbaq,, tpi kabel lak ilangg..
bnyk mkan semutt.. heehehe
okee.. babai :D

Wednesday, 11 July 2012

saya sayanggg family sayaa :) !

assalamualaikum BLOG ! :)
aku baru balik daftar semalamm .. satu hari atas ketaa. walaupun bukan aku yg drive kebas abes dok ats ketaa.. huhuu..
tima kasih kat abg aku yang hantq aku daftar.. dari pagii-II buta tuhh.. kesian kt hang. hehee..
hmm. dapat beritaaa, kelas start sabtu nih.. x ready la lagi T_T. xpalah..
oke2.. yang tu untk newss ja hari ni.. msti tgok tjuk tu xda kena mengena kan dengan apa yang aku tulis nih..

haa.. tajuk tuu ?? SAYA SAYANG FAMILY SAYA ! 
tiba-II tingat nk tuliss pasal fmly ngn akuu.
nak taw sebab aapa aku sayangg? hehe.. mcam2 laa..
sebab depa la yang dok jaga aku dari kecik lagi..
kalau fmly aku xda, mcm mna aku nk ada kan..
alaa.. mampa hampa-II semua la hang sayangg fmly hmpa.
Tapi stiapp fmly ada citanyaa.. x akan samaa.. kan3..

firstt sekalii.. aku sayang mak ayah akuu..
sebab.. masa kcik-II dulu aku igt lagii.. 
kalau ayah aku nk p mana-II msti aku lahh yang gedik2 nk ikott..
mana-II saja okee.. naik moto.. huh.. ada aku kesahh.. jnji aku boleh ikot. hahaha..
ayah aku p kedai ikut, normal kan? pastu ayah aku kebun, gatai nk p jugakk.. pusing-II dalam tu.. biaq kena ketik nyamuk xpaa.. hahaha..
pastu smpai ayah aku p tgok bolaa.. aku ikutt jugakk ! hehee.. bukan aku tgok pown..
aku makan ja lbehh .. ayah sbaq ja ngn pangai aku.. tima kseh ayahh :D
hehehe.. ni kesahh mak aku..
uishh.. aku dulu-II buass.. budak-II katakan.. hahaa.
aku suka ambikk brg2 dapuq mak aku.. main masak-II la ngn kwan-II
nak taw brang apa? okee.pinggan.. mgkokk.. belangaa.. berass *buat nasi goreng la sgt*
hahaha.. penah ambik tpungg bncuh-II pstuu tuangg.. haha. mak akuu marah jalaa..
aku slmber badak jaa.. x serikk.. lagi aku buatt.. ambik tpungg bncuhh.. buat roti canai.. gorengg ats tudung priukk gagag.. trokkk kann..
haa.. bnyk lagi laa.. nk cita kt snii smpai bilaa x abess..
time ujan lagi bestt, umah dulu-II kan ada umah atass..  haa.. time ujan aku msok bwah umah tu,
then buat satu kubangg.. okee.. pstu tuangg ayaqq.. pstuu berendam dalam tu..
hahaha.. x caya?? btoi laa.. punyaa la belemoihhh akuu masa tu..

tiba-II nampak mak aku balikk.. smbunyii aku, igt mak aku x nmpk laa..
sekali dengn grangnyaa.. mak aku kepak (patahkan) ranting pkok jambu dan mai kt akuu.. haha..
tunggu lagi?? lari laa smbil kata "cek x buat dah" hahaha.. lawak3.. bukan apaa, mak marah la main ktoq kan.. pdan mukaa.. apa-II pownn aku sayanggg mak akuu. :D

haa.. nak citaa nakai aku ngn abg sulungg aku plakk.. 
aku cukupp tkut ngn dyaa,, sbb garangg sgt.. grang bukan sebab apa, dya xmaw bg adik-II dya buat pala sgt laa.. dya garang time suh p skolahh, p mengaji, bguihh kann.. 
penahh dulu aku xmaw p skolahh abg akuu marahh smpai mai kelambu suhh bgun mandi.. 
hahh.. tgu lagi kalut la akuu siap-II.. ish2.. pemalas aku dluu.. pastuu penah xmaw p skolahh..
aku kuaq pagi2 naik pokok depan umahh dok diam-II, biaq ngntOk xpa tgu smpai abg aku p kejaa..
hahah. lepass dya start mto tuu legaa aku.. yess.. terlepass xyh p skolahh.. lepas tu, dengaq sora mak aku pgil.. hahahahaahhaa.. mak aku dh cri aku ilang pagi-II butaa.. 
baru aku turun pokok hbaq kt mak aku, "cek xmaw p skolah ja, tkot abg sbb tu naik pokok smbunyi"
hahaha. apaa lagi.. gelak la mak akuu.. :D.. tp skolah rndh jaa mlass. skolah menengah rjin dh.. 

okee dhh setell.. ngn kak akuu lagi mcm-II aku buatt.. aku penah guna fon dya nk telefonn kwan aku.
kan aku xda fon masa tuu.. hahaha.. kol la sgt.. abes kdtt.. bila kak aku tnyaa..
wat xtaww jaa.. jwab x gunaa aihh... kena marahh lagi aku.. biaq p.. hahahaa..
ngan abg no 2 plakk.. haa.. gduh x bnti taw dulu-II..
masa p mengaji kan naik gerek ngn abg aku.. abg aku ni sukaa naik gerekk pastuu wat mcm plumba moto..
aku dduk depann.. satu hari dya kona lek baringg .. aku keraskan handle smpai x jadi konaa bringg dyaa pstu belah pokok pelam. hahaha.. msa tu mmg lwkk. kena marah lg sbb pgg hndle mcm tu..
biaq la kt aku.aku tkott la konaa mcm tu.. hehee..
kalau gduh lagi bestt.. smpai ligan-II naik ats pokokk.. lagi x dpt ligaann laa ..geram x sangga..
lama-II x dptt jugakk triakk laa. haha.. tu ja aku mmpu..
tapi la ni x bekelainn dh laa.. tu kcik-II jaa.. hahaa

aku ada adikk.. dikwan..
pasai pa xtaw kami xleh dekatt.. gaduh x bnti jugakk.
aku ni suka buat masalah ngn depaa. haha..
smpai aku geram kat adik aku, aku bg jatuh masa naik gerek tu.. kesian2.. tapi la ni x wt dah jugakk
ishh. jgn pkiaq aku mcm tu lgi laa ni..
semua bolehh pkiaqq dhh.. 
tapi dulu-II memangg nakai sgt.. kalau igt balikk msti gelak. dok mereka ngn fmly aku.. 
sayanggg familyy akuu.. <3

*hampa mst ada cta kann ..
*kita semua ada kenangan yang xleh lupa..
*simpa leklokk.. bleh citaa nnt-II..

oke laa.. dahh abess.. assalamualaikumm. :D

Saturday, 7 July 2012

frustt tapi nak lagi.. :D

assalamualaikum BLOG sayang !
haha.. bersayang-sayang plak aku ngn blog..
ala.. blog ja pown kan..
emm.. hari ni aku frustt sesangatt.. hah.. agak2 sebab apa??
bukan sebab CINTAN-II nahh..
aku frustt sebabb.. apam polkadot aku x jadi laa..
hurmm.. nak letak gmbaq.. tapi x smpai hati.. hahaha..

aku nih dengan semangat nya lahh..
beli bahan-II nk wat apam tu tadii..
okee.. dah siapp semuaa..
dhh siapp cmpoq semua bahan..
pkul3.. pastuu..
Dalam hati aku 
*eh.. awat cayaq semacam ja nih, mcm mna nk ltak dlm cup stg
*Oke.. tambah tepung la skit bg likat skitt.. HUHU !
Dengan yakin dan jayanyaa laa..
tmbah tpung lagi 2 cawann.. okee dh siapp !
lepas tu mak mai tengokk..
aq cakap la kt makk cm nih 
*mak.. tadi kan tpung dya cayaq sgt, cek tmbah tpung skit bg likat..
pastu an mak aku cakap 
*laaa.. tmbh tpung watpaa.. dya kkus mmg kena cayaq.. bahan dya tu btoii dh la..
*tgok la stg.. mst keras..
hahahaha..
tengokk2.. nah haiiii.. x jadi laa apam aku stgg . HOHOHO !
ya allah geramnyaa akuu..
tulaa.. salah aku sndri. xmaw tnya sblom watt..
pndai2..
soo.. maw xmaw.. makan la keras-II pownn..
bntukk bukan main lawa. makan2.. yaa.. sperti yg djgkakan. huhuu..
sedihhh2.. NVM !!
aku nk tryy wat lagii nntt.. n kali nihh.. xmaw pndai-II dh. nk tnya mak duluu.. heheee..
okee.. kesimpulannyaa..

** nak buat apa-II tu kena tnyaa dulu, jgn pndai-II nahh..
**usaha lagi ! hehe..
okee.. aku nak smbongg tgok tv blik nihh..
citaa SALEHA .. best !
babaiii.. :)