Saturday, 15 June 2013

This 2013

Assalamualaikum Blog !
Oke dah tahun 2013 dan aku update blog untuk pertama kalinya tahun ni.
Terok btoy perangai. Yela.. mana taknya, Lupa diri ada blog.
Tapi malaih nak update. Bukan apa maybe bz sangat kot. #BZ la sangat kan.
haha. Taun ni aku stay kat perlis disebabkan Praktikal . 5 bulan Woo !
Masa tu agak panjang la. Tapi bila dah hari-2 p sana dah naik lali dah kot,
Nama syarikat tu HDL MANAGEMENT CONSULATANCY.
Kat situ aku praktikal dengan kawan-2 kelas aku ja. Aty dan Alam. Ada Geng !
Ada kakak kat tempat praktikal 2 Orang. Depa Ok ! Sporting, Best. Sorang panggil Kak Lin,
sorang lagi Kak Pinat. Dua-2 baik.. Depa la dok urus. Kalau tak tau apa-2 cuma rujuk depa.
Depa dah expert memandangkan Lama disitu !.
Sekarang dah abeh then tunggu masa ja nak Balik Poli lusa harinya . Sobs SObs. walaupun dok rumah sampai brapa bulan tak puas lagi.
Tak pa lagi setaun ja pown dok kat poli tu. Tak lama dah. BTW ! Yuran poli sem ni naik !! maw tak maw kena bayaq laa. haha.. Bersyukur dengan apa yang ada. kan-3. Dari orang yang tak berpeluang untuk belajaq !

Tahun 2013 ni jugak aku dapat anak nakan baru yang ke-2.
Hehe, anak kakak ngn abg aku :D.
Lahir kat Hospital Kangar, Perlis pada 3/4/2013
Alhamdulillah. Selamat dilahirkan.
Nama dia. Nur Aaira Safia <3. Comel kan nama tu.
Meh kita tengokk muka dia pulak.


Taraa ! Ni la gambaq budak ni..
Skang dya dah 2 bulan dah pown,
Alhamdulillah, Besaq dah budak ni.
Sayangg budak ni.. Hehe.
Sayang anak nakan macik nih <3